tPublisert:  10.11.06

 

 

Inger Fossholt - Årets HILMAR

Søndag 21. november ble Inger Fossholt tildelt HIL sin høyeste honnør for innsats, HILMAR. Slik begrunner juryen tildelingen:

Årets prisvinner har vært tillitsvalgt og leder i HiL i flere år. Har markert seg som en dyktig og inspirerende administrator - med evne til å engasjere de rette personene og få ting gjort.

Hedalen har ingen rike "fotball onkler", men derimot har vi en ildsjel av ei "fotball tante", som er løsningsorientert og med de rette kontakter.

Skulle vi få en ny stadion, måtte vi kontakte folk som trengte arbeid, og som ville gjøre dette rimelig. En vinn-vinn situasjon ble skapt. Soldatene i Ingenørkompaniet, Hvalsmoen, fikk god og nødvendig øvelse, og idrettslaget fikk gjort grovarbeidet med ny grassmatte.

Med en dyktig og velvillig pensjonert banemester fra Hønefoss, med hytte på Hedalsfjella engasjert som faglig konsulent. Ble resten av arbeidet stort sett organisert på dugnad.

Penger kostet det allikevel, og en ny vinn-vinn situasjon ble etablert. Idrettslaget fikk arbeidet med uteanlegget ved Hedalsheimen, der prisvinneren var aktivt deltagende. Hedalsheimen fikk et flott og forholdsvis rimelig uteanlegg. Idrettslaget fikk penger til gras smatte og kiosk - samt enda noen kroner til overs.

Mange par spilt fotball på grus eller humpete grassbane her i Hedalen. Noen vågde kanskje å drømme om en skikkelig grassmatte. -Årets prisvinner fikk drømmen virkelig gjort, uten å ødelegge økonomien tillaget!
Gras'sbanen har med årene utviklet seg til å bli et arenasenter – så vel sommer som vinter. Et naturlig samlingspunkt for bygdas befolkning. Her har vi kiosk, hoppbakker, skileik anlegg, skøytebane, garasje og en flott skiarena med god oversikt over start og mål for lysløypa. Dette er hva ting er blitt til - når det har fått "spire og gro".

Årets prisvinner er ikke aktiv lengre i det administrative, men er en trofast supporter på de aller fleste hjemmekamper til HiL. Disse gangene er hun ikke like opptatt av at begge lag skal vinne!

HILMAR er HiL's høyeste honnør for innsats. HILMAR 2004, tildeles INGER FOSSHOLT!


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |