tPublisert:  10.11.06

 

 

Bredbåndet på plass

ARNE HEIMESTØL

I går ble bredbånd via de to telefonsentralene i Hedalen satt i drift. Bestillinger av bredbånd kan gjøres her. På denne siden søker man på sitt telefonnummer og får da fram hvilke hastigheter og priser Eidsiva har å tilby.

Dersom husstanden er mer enn 4 km ifra sentralen eller ikke har fasttelefon, kan det bli vanskelig å bestille over nettet. Da må en ringe 62 56 13 70.

Bedrifter kan også bestille på samme måte over nettet. For at bedriften skal få levert ADSL der en ønsker, er det veldig viktig at en skriver riktig telefonnumer i bestillingen (at det ikke bestilles ADSL til et rom i kjeller istedenfor til for eksempel 2.etg).

Eidsiva har følgende tilbud til privatkunder:

Pakke   Hastighet ned og opp: Månedspris
Mini   700/256 kbps

kr 345,-

Midi   1000/384 kbps kr 445,-
       

Selskapet tar 985 kroner for etablering med avtaletid på 12 måneder.  Etablering uten bindingstid koster 1985 kr.  Velger kunden å si opp i avtaletiden, får en en regning på 1000 kroner.

Fra en har bestilt ADSL, vil det gå to til tre uker før en kan koble seg til.   Eidsiva tilbyr montering av modemet en trenger for 995 kroner.  Denne boksen er forresten Eidsiva sin eiendom og følger med i tilbudet selskapet gir.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |