tPublisert:  10.11.06

 

 

Nordre Hedalen forsamlingshus

HÅVARD SUKKE

Som de fleste sikkert har fått med seg, har lokalet fått en stor ansiktsløfting i sommer. Det gamle gulvet ble fjernet, og det ble støpt nytt, skikkelig dekke med en spesiell slitesterk parkett oppå. Vi har også bleket ned veggene slik at disse har blitt mye lysere.

Vi har også malt en del vinduer, lister m.m. for å få en helhet i hele rommet. Folk har vært engasjert i dette arbeidet, og mange har stilt opp på dugnad og mange har bidratt økonomisk til denne store jobben.

Hedalen ungdomslag vil med dette takke alle bidragsytere og dugnadsfolk for en kjempeinnsats! Uten den økonomiske støtten hadde dette ikke latt seg gjøre. Vi hadde budsjett på ca 90.000 kr og sluttsummen ble på 130.000 kr. Vi har vært så heldig å få inn ca 70.000 kr fra lag, foreninger, privat personer og næringslivet. En kjempetakk til alle sammen!

Hvis det fremdeles er noen som vil bidra økonomisk, kan de fremdeles støtte oss økonomisk på konto: 6185.05.70018. Alle som blir registrert før 01.11 vil få invitasjon til festen også.

Vi har sendt ut invitasjon til alle som har bidratt økonomisk og stilt opp på dugnad. Hvis det skulle være noen som er uteglemt, så ta kontakt med Håvard på 90 79 44 33 slik at dere også får en.

Hedalen Ungdomslag invitere altså alle som har stilt opp på dugnad og bidratt økonomisk til denne jobben til en ”reåpningsfest” på lokalet lørdag 6. november kl 19.00. Joker Hedalen vil sponse spekemat til alle sammen på festen. Tælahiv vil spille opp til dans utpå kvelden, så ta med danseskoa og kom å prøv ny gulvet.

Da sees vi på lokalet 6/11 kl 1900

Hedalen Ungdomslag
Håvard Sukke


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |