tPublisert:  10.11.06

Fana til Hedalen sangkor

Guri Amundsplass er korets dirigent i høst.

Solveig Gran leste prolog

Arild og Guri spilte sammen

Eldor leste fortellinger av Prøysen og H.C. Andersen

Sangkoret er best!

ARNE HEIMESTØL

--Hedalen sangkor er samla til fest.  I 35 år har de alltid vært best!  Denne rockehyllesten kom fra Bjørnar, Lasse og Eirik på korets jubileumsfest fredag kveld, og innslaget vakte både munterhet og glede.

Guttene fortsatte slik:

--Folk kan ikke bli no bedre, for nå er de jammen bra!  Hilsen oss i Hedalen, og takk skal dere ha!  Guri starta det hele.  Ho syng som en fugl, men spiller ikke fele..

Guri Amundsplass har tatt på seg oppdraget med å dirigere Hedalen sangkor fram til 13-dagsbasaren.  Oppslutninga om koret har økt utover høsten, og nå er det 28 medlemmer.  -- Til å begynne med valgte vi trestemmige sanger, men nå prøver vi oss på fire stemmer igjen, forteller Guri.  --Vi har lagt vekt på både sosialt samvær og musikk. Nå ser koret framover til julekonserter og 13-dagsbasar. Og det er fremdeles plass til nye sangvenner.

Det var lagt opp til rikholdig program med historisk tilbakeblikk i form av prolog og film, allsang, duettsang av Therese Kari Viken og Grethe Stensrud fra Begnadalen, opplesning ved Eldor Bråten, musikk ved Guri Amundsplass og Arild Bjørnstad, bandinnslag ved elever fra skolen og naturligvis korsang.  Godt frammøte og romslig tid til å nyte kaker og kaffe bidro også til en hyggelig kveld på skolen.

Kjellaug viser korantrekk.

Duettsang av Therese Kari Viken og Grethe Stensrud

Hedalen sangforening med dirigent Ola Eide.  Bildet er fra slutten av 1800-tallet.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |