tPublisert:  10.11.06

 

 

"Bygda søv"Teaterhelg med Cato 3.-5. desember

Ta en ”time out” fra førjulstidens mas og kav og nyt en helg i Stavanger med festforestillingen Nicolas Nickleby på Rogaland Teater. Cato debuterer som profesjonell skuespiller i denne helt spektakulære teaterleken, hvor Victoria-tidens yrende folkeliv gjenskapes av 25 skuespillere som fyller nærmere 150 roller.

Cato ikler seg 5 av disse rollene. Ingen andre teatre i Norge har våget å gi seg i kast med et lignende prosjekt tidligere. Vi i Hedalen Ungdomslag er mektig stolt over at Cato er ferdigutdannet skuespiller fra Teaterhøgskolen og har fått fast jobb på Rogaland Teater som profesjonell skuespiller.
Forestillingen starter lørdag 4. desember klokken 1400.

Dette er en 7 timer lang forestilling hvor det er lagt inn gode pauser underveis, med muligheter for å kjøpe mat og drikke.
Billettpriser på denne forestillingen er kr. 420,-for balkongplasser på rad 3 og 4. (Student/honnør kr. 210,-)
Bestill teaterbilletter hos Gunn Kjensrud på tlf.nr. 952 31 013
innen 19. september!
Eventuell overnatting og flyreise må hver enkelt ordne selv.
For billige flybilletter anbefales det at dere bestiller hos flyselskapet Norwegian i løpet av denne uken. Pris vil da bli ca. 750,-. Tlf. nr. 815 21 815.
På Clarion hotell i Stavanger koster det 375,- pr. person i dobbeltrom. Tlf. nr. dit er 515 02 500, opplys da at du har billett til teaterforestillingen.

Håper vi ser dere i Stavanger denne helgen!
Med hilsen Hedalen Ungdomslag


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |