t


Kommentaren

Publisert:  10.11.06

Inn med burka!

KRISTINE BAKKE

Reklame er noe som jentene burde være mer interesserte i. Man finner masse nyttige tips i f. eks moteblad! Det er i reklamen man finner dagens forbilder. Jentene skal være lange og tynne, ha store pupper, være blonde - alt skal være perfekt. Jentene i dag burde skamme seg!

De er for korte, tykke, nesa er jo helt forferdelig, puppene er for små eller for store. De ser ikke ut! Øyenfargen er helt feil. Enten tyter rumpa ut alle steder, eller så vises den ikke i det hele tatt! Tannfargen er ikke sånn den burde være, de er så gule at folk blir forstyrret, og tennene er sjelden på rett plass!

Stakkars gutta, de som skal se på alle disse jentene, jeg syns virkelig synd på dem! De eneste vakre jentene gutta har å se på, er de som er på veggplakatene. Og tenk på guttene som er meddelever til jentene, de må overleve med disse misfostrene dag inn og dag ut!

Hvor har det blitt av Kate Moss i klassen vår? Hvor er Jessica Simpsons? Hvor er Lisa Snowdon? Hvor har de blitt av? Hvorfor er det ingen på skolen vår som ligner på disse jentene?

Dessverre er det ingen som ser ut som disse perfekte jentene, alle jenter er noen misfostre. Derfor har jeg et forslag om at alle misfostrene skal begynne å bruke burka, da slipper de stakkars gutta å se de stygge jentene.

Jentene kan begynne å bade når det har blitt mørkt ute! Bygg egen skole for jenter! Forby jenter uten burka å vise seg i dagslys eller lampelys! Dette er noe som jeg synes man skal gjøre noe med!
 


   

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |