tPublisert:  10.11.06

 

 

Ingrid Hendis : En av Østlandets beste J89-spillere

ELDOR BRÅTEN

Forleden dag var jeg innom heimesida til Indre Østland fotballkrets www.fotball.no/indre, og oppdaget at en av våre tidligere spillere er i ferd med å gjøre den antakelig beste fotballprestasjon noen hedøling har gjort , om vi ser bort fra landslagskeeper Morten Bakke.

Ingrid Hendis meldte overgang til Bagn i vår. Bagn il. gjør et meget bra arbeid med jentelaget, men vi tipper at de ikke får beholde Ingrid veldig lenge. Ingrid er fast på kretslaget til IØFK, og til høsten begynner hun på Toppidrettsgymnaset. Videre klubbvalg og karriere kan bli svært spennende å følge med på.

5. mai spiller regionlag gutter 89, G90 og G91 + jenter 89/90 fra Indre Østland, Oslo, Akershus og Østfold mot lag fra fire andre fotballkretser. Kampene går i Oslo, og nå kommer jeg til uttaket vi hedølinger kan glede oss over og være bitte litt stolte av:

Til regionlaget er tatt ut fire jenter + en hjemmeværende reserve fra IØFK, og denne femte jenta er Ingrid. Av i alt 20 uttatte spillere fra IØFK, medregnet reserver, er Ingrid den eneste fra Valdres. Vi gratulerer!

Her i Hedalen skal det også spilles fotball, ganske mye fotball. Nytt og spennende i år er damelaget vårt. Bortimot 20 spreke jenter trener iherdig. Spennende blir det også å se hvordan kara klarer seg i sammenslått 5. og 6.divisjon. Og ekstra moro og spennende blir det å følge de aldersbestemte laga våre, alene eller i samarbeid med våre gode naboer på Nes og i Begnadalen. .

Følg med på kalenderen på Hedalen.no! Møt fram! Hei på laga våre! Fotball er enda morsommere på større bane enn TV-skjermen.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |