tPublisert:  10.11.06

 

 

Storkurs

PETTER

Det var storkurs for 4H den 22/4-24/4 på Valle landbruks skole. Vi reiste med Fossholten sin minibuss. Da vi ankom Valle, fikk alle en gul lapp rundt håndleddet og ble delt inn i gutte- og jentegrupper.

Kl 20.00 fortalte Kari Sofie Østen om sitt 4H-besøk i Gambia. Hun sa at det var dannet 4H-klubber i Gambia. De største med opptil 60 medlemmer. Det ble danset og sunget nesten hele tiden. De fleste ungene der hadde aldri sett hvite  og fulgte etter dem hele tiden.

Hun spilte også litt tromme og viste fram noen afrikanske klær. Da Kari Sofie var ferdig, gikk folk til rommene sine igjen for å vente på kveldsmaten. Etter maten lekte vi og hørte på musikk. Kl 01.00 skulle det være stille over hele området, så da gikk alle å la seg.

Neste dag startet dagen med en deilig frokost. Etter det ble vi delt inn i kursgrupper. Friluftsliv, teatersport, hjemmeside, mesterkokk og foto. Da kursene var ferdige kl 16.00, fikk alle en yoghurt. Middagen var det de som hadde vært  på mesterkokk-kurset som stod for.

Senere på kvelden ble det swingkurs for alle.  Det var ikke så mange som
turte å danse, men noen gjorde det.  Det ble også kveldsmat for dem som ønsket det. Kl 02.00 skulle det være stille på området.

Dagen etter var det frokost. Etter det ble det tevlinger som for eksempel øksekast (ja vi kastet faktisk øks), musikktevling og mer. Etter det var det lunsj før alle skulle dra hjem igjen, de fleste virket slitne.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |