tPublisert:  10.11.06

 

Ny hyttebutikk i Hedalen

ARNE HEIMESTØL

I to år har Hedalen Hytteservice, ved Håvard Sukke, solgt hytteprodukter fra garasje på hjemgården.  Nå har han åpna hyttebutikk ved Kontorparken i Hedalen, og det var bra med besøk i den nyåpna butikken sist helg.

--Det er alle tiders med en slik butikk i Hedalen, sier Jan Sandberg til Hedalen.no.  --Vi kommer fra Moss og kunne ha kjøpt det vi trenger der.  Men nå slipper vi frakta, og i tillegg kan vi få hjelp med montering av det vi kjøper her. --Ingrid og Jan Sandberg har hatt Bete Beiteski-hytte i Fledda siden 1998.

Håvard Sukke har i lengre tid tatt på seg transportoppdrag til hytter i Hedalen. Vedproduksjon, snømåking og andre tjenester for hyttefolket har det også blitt en god del av.

Håvard har videre hatt medansvar for løypekjøring i fjella. Da han var ute på et oppdrag for noen år siden, kjørte han på en streng og pådro seg nakkeskade.  --Jeg måtte derfor finne på noe jeg kan klare, forteller Håvard.  --Dette er én av grunnene til at jeg har startet med hytteprodukter.  Nå ser jeg for meg et godt samarbeid med øvrig næringsliv i bygda, slik at vi til sammen kan gi både hyttefolk og bygdefolk et best mulig tilbud.

Å komme til ei iskald hytte med rått sengetøy når en skal på helgetur, er noe de færreste setter pris på.  -- Dette kan de fleste unngå, forteller Håvard.  Ny teknologi kommer oss til hjelp.  En parafinovn kan fjernstyres via mobiltelefon.  Send en tekstmelding, og ovnen vil svare med å starte.  --Og mangler du en slik løsning, fikser Hedalen Hytteservice det!

Solstrøm er også et populært hytteprodukt. Visste du at du kan koble blant annet dusjen, støvsuger, TV, fjernstyrt parafinovn, kjøleskap og belysning til solstrøm?  Mulighetene til økt komfort på hytta er altså store. 

Kanskje legger du turen innom hyttebutikken?  --Hvis åpningstida ikke passer, er det fullt mulig å ta direkte kontakt med meg, sier Håvard.  Jeg skal stille i butikken så sant jeg har anledning til det.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |