tPublisert:  10.11.06

 

 

Der fikk du!

LIV BARBRO WEIMODET

Begnadalen amatørteater er i gang med øvelsene til årets forestilling; ”Der fikk du!” Det er premiere 5. februar med den neste og siste forestillingen 6. februar.

I år setter de opp en folkekomedie (buskis) skrevet av svensken Krister Claesson. Knallsuksess fra Falkenberg i Sverige, sett av over 100 000 før den ble vist på svensk TV4.
Da redaksjonen var innom på øvelsen torsdag gjenstod det fortsatt litt på kulisser og kostymer vi fikk likevel følge øvelsen og ta bilder. Her var det meget høy latterfaktor!

Handlingen utspiller seg i og rundt et sommerhus, og av ingrediensene kan vi nevne; spritsmugling, ”kjønnskifte”, forelskelse, løgner, naiv troskyldighet, misforståelser og som sagt mye latter! Selv skuespillerne sprutet ut i latter flere ganger under øvelsen i kveld.

Elling Weimodet er den nye lederen av Begnadalen amatørteater – han kunne fortelle at ensemblet i år er utvidet med to nye personer!
Det er; Hans Allergoth. Hans og familien har kjøpt seg hus i Begnadalen – og vil flytte hit i løpet av året, men sjøl hadde han altså lyst til å være med teatergjengen allerede på årets oppsetting.
Den andre nye er; Cathrine Hagen – som har flyttet hjem igjen og som også hadde lyst til å være med i teatergruppa.
For øvrig kan du se disse i sving på scena; Uno Ingelsen, Kåre Randem, Jarle Strandbråten, Eva Sætrang, Liv Barbro Veimodet og Elling Weimodet.

BILETTBESTILLING som vanlig hos Gerd Elin på tlf: 61348138 eller Eva på tlf: 61348077, men som allerede nevnt – dette vil bli annonsert!

Dette er det 11. året på rad amatørteateret i Begnadalen setter farge på tilværelsen for sitt trofaste publikum!

Redaksjonen ønsker gruppa lykke til med øvelsene og ser frem til premieren 5. februar!


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |