tPublisert:  10.11.06

 

 

Kirkekonsert

Trompetkameratene er navnet på en ny spillegruppe i Sør-Aurdal hvor Ole Fønhus fra Bagn er initiativtaker. Søndag 23. januar kl. 16.00 inviterer gruppa, sammen med Eli Ramstad Johansen, sang og klaver,  til konsert i Begnadalen kirke. 

Ole Fønhus fikk ideen til Trompekameratene sommeren 2004. Hensikten var å samle amatørmusikere for å dyrke felles interesse, - det å spille trompet. En drøm var å lage en kirkekonsert hvor alle trompetistene skulle få både utfordringer og utfoldelsesmuligheter, og på sikt å bli en etablert gruppe som en ”kan ta fram” ved ønskede anledninger.

Valget falt på fire trompetister, hvor alle har røtter i de lokale musikkorpsene i kommunen. Trompetkameratene består av Ole Fønhus og Arne Leite fra Bagn, Asle Ivar Klemmetsrud og Herman Nordby fra Hedalen. 

Et nært samarbeid med Begnadalen menighetsråd, som har stilt Begnadalen kirke til disposisjon både til øving og konsert, har gjort at Trompekameratene inviterer til konsert søndag 23.januar 2005, kl. 16.00. 

Musikkvalget spenner seg fra jazz, via salmer til marsjer og ballader. Til å hjelpe seg med akkompagnement på både flygel og orgel, har de fått med seg Eli Romstad Johansen. Hun vil også vil delta med sang til eget akkompagnement på konserten i Begnadalen.
Det er fri entre på denne konserten.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |