tPublisert:  10.11.06

 

 

Skiaktiviteter

HELGE NORDBY

Tross mangel på snø og dårlig forhold i lysløypa er flere hedølinger aktivt med på ski. Flere har deltatt på trening sammen med Valdres-ski både i Skrautvål og på Beitostølen, og andre har flere turer til Vikersund for å prøve hoppskia.

Søndag var fire med i kretsrenn/OA-cup på Dokka, - Snauhaugrennet. Her sto Anders for den beste prestasjonen med å bli nummer 4 av totalt 30 -- og med det beste fra Valdres. Hanne hadde også en flott plassering med 2 sekund bak bestetid i sin klasse med 11 deltakere.

Edvard og Kristian var på langtur til Vinstra for å forsøke kombinert -- hopp og langrenn. Selv om det var vanskelig å hamle opp med de beste, satte begge nye personlige rekorder. Edvart strakk seg til 16m, og Kristian 26,5m. Edvart sto for dagens mest spennende oppgjør i kombinert da han måtte stille 41 meter bak bestemann fra hopp. Han tok inn 40 meter, men den siste ble for lang.....

Vi hadde stor tro på at vi nå fikk snø slik at vi kunne komme i gang med de tradisjonelle onsdagsrennene våre. Ut fra informasjon som gikk ut til alle skole-elevene de siste dagene, så går det fram at det er flere muligheter enn i Hedalen, bl.a. Åsemyra førstkommende søndag. Vi forsøker å følge denne planen og gir beskjed om vi må avlyse med oppslag på skolen, og på Hedalen.no. Om nødvendig bruker vi forum.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |