Publisert:  10.11.06

3 medaljer til Hedalen i Valdresmesterskapet i stafett

JAN-ARILD HEGDAL

Søndag 05.03 ble Valdresmesterskapet i stafett arrangert på Leirskogen med Bagn IL, Begna IL og Hedalen IL som arrangører.

Valdresmesterskapet i stafett klassisk stil hadde i år samlet 42 lag, totalt 126 løpere. Lagene settes sammen etter både maks alder og total alder på løperne i hvert lag.

I klasse jenter maks 12 år ikke over 28 år stilte Hedalen med Mona Ildiko Hegdal, Siri Berg Stensrud og Hanne Bjørgan. De ble nummer 2 i stafetten, men ettersom vinnerlaget var et lag satt sammen av løpere fra 2 klubber (Røn/Rogne) og ikke var berettiget til å få pokalen som tilfaller vinneren, fikk Hedalen pokalen ettersom det kun er rene klubblag som får den. Hedalen har nå 2 napp i Vandrepokalen i denne klassen, som må vinnes 3 ganger for å få den til odel og eie.

I klasse gutter maks 14 år ikke over 34 år stilte Hedalen med 2 lag. Dette var den klassen med hardest konkurranse, antall lag i denne klassen var 14. Aleksander Hegdal, Hanne Bjørgan og Anders Berg Stensrud gikk alle 3 gode etapper og gikk inn til 3.plass, etter flott anker etappe av Anders hvor han gikk laget opp fra 6. til 3.plass.

I samme klasse gikk Hedalen sitt 2.lag ved Henrik Fossholt, Edvart Myrvang Bakke og Petter Grønbeck inn til en flott 12.plass i den harde konkurransen.
I dameklassen stilte Hedalen med Astrid Hegdal, Anny Perlestenbakken og Berit Perlestenbakken. Damene gikk inn til 2.plass, de måtte i år se seg slått av Øystre Slidre.

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |