tPublisert:  10.11.06

 

 

Årets siste tokt

GURO LIE

Søndag 2. oktober var det duket for sesongens siste dameturnering. Begivenheten fant sted på Hedalen stadion. Som vanlig skulle vi spille tre kamper, men Roterud må ha rota seg bort på veien, de så vi ikke noe til (dermed tre gratispoeng til oss andre).

Bruvoll derimot, kom den lange veien fra Odalen. Nes kom til feil sentrum, de havna i Pålebyen, men ble guida sørover igjen, og fant fram til stadion. Ellers var vi godt fornøyd med oppmøte fra publikum. Særlig gjelder dette herrelaget, som stilte sterkt, tross at de hadde avslutning kvelden før. Men duskene var fortsatt fraværende. Vi ser fram til cup`en på Beitostølen. Da regner vi med ferdige dusker og skikkelig cheering.  

Fraværende var også oppmann og trener. Men som vanlig fulgte vi gitte instrukser. Beskjeden vi fikk var å seire på hjemmebane. Det klarte vi!  

Kamp 1. Hedalen – Nes (7-0)  

Den første kampen starta vi bra. Tempo og samspill ga oss 7 mål, og seier med god margin.   

Kamp 2. Nes – Bruvoll (3-0) 

Under andre kampen fikk vi hvile oss. Nes slo Bruvoll 3-0.  

Kamp 3. Hedalen – Bruvoll (3-0)

Etter hvert som publikum forsvant, dabbet også innsatsen noe av. Men vi tok oss inn igjen, og seiret 3-0.  

Dette ble den sjuende seieren på rad. Også i dag slapp Hedalens keepere å plukke ballen ut av eget nett. 9 poeng og en målforskjell på 10-0 er et knallbra resultat. Dette er også første kampen Berit ikke har blitt sint på dommeren. Dette kan dere være stolte av, Herman og Kim.  

Fem minutter før siste kamp var over, dukket det til og med en journalist fra Valdresen opp. Hun var svært imponert over oss. Spesielt at vi har spillere med ammepauser. Valdres har merka seg dalens eneste og beste damelag. Valdres radio har også sikret seg intervju med vår kjære trener (takket være Roger).  

Nå er sesongen slutt, men vi fortsetter med innendørs treninger fram mot Beitostølen Cup. Men før det skal vi feire årets flotte sesong J  

Laget besto av: Ingvild, Ragnhild, Ingunn, Odny, Nina, Lise Marie, Mari-Ann, Tone, Sigrid, Berit, Mona og Guro. 


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |