tPublisert:  10.11.06

 

 

En redegjørelse fra redaktøren

ARNE HEIMESTØL

Klokken 09.26 postet Marie Olsen et innlegg på forum.  Det var en anbefaling om å se kveldens Brennpunkt på NRK1. Kundan Rockstad, som har fungert som talsperson for Mystic Mountain, henvende seg til redaksjonen og ytret misnøye med innlegget. Jeg tok kontakt med ham for å få en begrunnelse på hvorfor innlegget var uakseptabelt.  Det ville han ikke gi.  Han anså redaktøren som inhabil i saken og ville sende den til Bygdeutvalget.

Nevnte innlegg ligger etter redaktørens vurdering klart innenfor det Hedalen.no må kunne tillate på forum.  Jeg har lagt, og legger, ytringsfriheten med dens begrensninger i lov, skikk og bruk til grunn for hva som skal tillates av ytringer.

Jeg tok kontakt med Bygdeutvalgets leder og drøftet saken.  Samtidig varslet jeg denne redegjørelsen. 

Her følger innlegget Marie Olsen skrev:

"Hei!

Takk for et fint nettsted.  Jeg har fulgt litt med på debatten her på forumet, og synes det er frigjørende og interessant å kunne diskutere åpent det man lurer på.  Jeg lærer mye av det.

Et lite tips:  Se dokumentaren på nrk1 i kveld.
Kanskje det kan vi fram flere nyanser i debatten?

Brennpunkt:  Pastorens tjenere (ttv)
Nrk1 tirsdag 25.04 2006 kl. 20.25.
Flere sliter med psykiske plager etter å ha vært medlem i lukkede religiøse trossamfunn.  I kveldens Brennpunkt følger vi to mennesker som oppsøker hjelp for å komme videre i livet.


Blir også sendt torsdag kl. 10.30.

Vennlig hilsen
Marie Olsen


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |