Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

Løypelaget forbereder vinteren, stor aktivitet på Søbekkseter

LINE WEMUNDSEN MORK
  Det er aktivitet i løypelaget om dagen, ikke minst skjer det ting på Søbekkseter. Byggearbeidene til garasjen for løypemaskinen er i full gang. Dugnadsinnsatsen har vært stor de siste dagene, og det er stort behov for ytterligere innsats de nærmeste dagene og helgene også.

-Nå er innsatsen til dem som lever av næringsaktiviteter i fjellet god, sier garasje-formann, Nils Sætrang. -Det er rett og slett hyggelig å være masekopp om dagen!

Sist uke ble grunnarbeidene langt på vei sluttført, og i helga ble det snekret vegger. Nils hadde lagt forholdene godt til rette for dugnadsfolket, med arbeidsbenk og ferdig kappede materialer. Dermed ble lørdagen en effektiv dag, fire gode dagsverk ble nedlagt og tre vegger klargjort til reising.

Mandag kom betongen og igjen var et dugelig dugnadslag trommet sammen. Etter at hyttefolket hadde vært i aksjon på lørdag, var det godt at lokale krefter kunne trå til denne hverdagsformiddagen utenom ferietiden. Betongplata ble støpt på en drøy times tid – før regnet trommet ned for fullt.

Limtredagere kommer tirsdag, og i løpet av uka får Nils hjelp frivillige, kyndige folk til å få dem på plass, slik at det til helga igjen er klart for innsats fra også de av oss som i utgangspunktet ikke er så snekkerkyndige. Et par gode helger til nå, så er råbygget oppe.

Det er en stor fordel for alle parter om Nils får en telefon på forhånd fra dem som kan tenke seg på delta. Han treffes på 970 98 988. Alternativt kan Line på 905 86 442 kontaktes.


Terje gjør finarbeidet