Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

En utfordrende tur

KAJA ELISE OLSEN
 
  Hadde så lyst til sende dere et bilde og fortelle dere litt om turen som min pappa, min samboer og jeg gjennomførte andre uken i august. Etter mye planlegging kunne vi legge ut på en tredagers tur fra Bukollsplassen til hytta ved Svarttjern.

Vi har lenge vært interessert i den flotte naturen og alle historiene som omtaler bjørn i dette området. Målet var å finne Festingen og helst finne noen spor etter bjørn.

Vi fant aldri festingen (100 m fra fikk vi vite i ettertid!) men vi fant spor, ekskrementer og lukt etter bjørn ved nedstigningen fra Festingen! Uken etter leste vi at en sau var felt av bjørn like i nærheten.

Vi tok så Turen innom Bjørke bjørnehi, og begynte på en siste etappen mot hytta. Uværet kom, og selv om vi var godt skodd og kledd, ble vi fort gjennomvåte og vi fikk oppleve hvor fort det går an å miste oversikt og fokus på hvor stien går og hvilken retning vi egentlig skal i.

Vi klarte oss, og etter mangfoldige timer den siste dagen ankom vi hytta. For en deilig følelse, og for en opplevelse! Den kommer til å sitte i lenge......


Beste hilsen/ Best regards,
Kaja Elise Sundb?en