Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

Fritid og jobb kan kombineres

ARNE HEIMESTØL
 
  Hennes mor er fra Hedalen, og hun har kjøpt hus ved Sukke. 
-Jeg vil være i Hedalen så ofte som mulig, forteller hun oss.  Bygda har mye å by på. Nå har hun anledning til å fjernjobbe fra Kontorparken.  Annita Fjuk er tilsatt forskningsavdelingen i Telenor.  Hun har doktorgrad i nettbasert læring.  Nå ser hun på nye muligheter knyttet til TV på mobil og mobilt Internett.

-For meg er det en fordel å kunne komme til et sted der jeg kan jobbe i fred og ro.  Kontorparken fungerer utmerket i så måte, forteller Annita.  -Dessuten er det et trivelig sosialt miljø i dette huset.  Derfor anbefaler jeg denne muligheten til både bygdefolk og hyttefolk. 

Fjuk har tilgang til flere nettoppkoblinger.  Hun kunne for eksempel ha knyttet seg til Internett ved hjelp av mobilen.  Så lenge hun jobber i Telenor, koster ikke det noe.  Kontorparken mener hun er et bedre alternativ, for her kan hun la jobb være jobb.  Det er bra å ha fri når en er hjemme.

En utfordring til bygda

-Det er ikke mye jeg savner i denne bygda.  Skulle det være noe, måtte det være muligheten til å leie vaskemaskin mot betaling.  Tar noen den utfordringen?