Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

Kunst, kultur, solsikker og høyhopping

ARNE HEIMESTØL
 


Eirun Sommerstad


Eli M. Bergsbakken


Snart moden solsikkeåker

Mange av oss har hatt stor glede av en varm og flott sommer.  Å oppleve kunst og kultur er en del av både ferie og fritid.  Galleri Garthus på Nord-Gartus er verdt et besøk. Her kan du blant annet hoppe i høyet, plukke solsikker, se på kunstutstillinger og delta på ulike kurs.

-Malekurset vi hadde i helga, gikk kjempefint! forteller Sonja Bordewich.  -Det frister til gjentakelse. Det var Mona Hauga som var kursleder. Ellers var det to deltakere fra Drammen, en fra Hallingdal, en helt fra Lofoten og en fra Hedalen. Disse knyttet gode kontakter og ble godt kjent med hverandre. -Sosialt, moro og lærerikt var ord som ble brukt om kurset.

Fram til 27. august holder galleriet åpent hver dag i tidsrommet 12.00-17.00.  Dette er en salgsutstilling med bidrag fra flere kunstnere:

  • Kristen Stavedal stiller ut villmarksbilder.

  • Karianne Kay er opptatt av moderne treskjæring.

  • Elin M. Bergsdalen stiller ut mer tradisjonelle treskjæringsprodukter og skinnarbeider.

  • Ane Sommerstad presenterer malerier og keramikk.

  • To hedøler har utstilling hele sommeren; Ragnhild Aaserud og Ole Jørgen Liodden - Ragnhild med sine malerier og Ole Jørgen med sitt flotte bildeshow med musikk og Valdres-bilder.


Kristen Stavedal


Fra malekurset


Eli M. Bergsbakken

25.-27.august skal det være keramikkurs med Tony Anthony Andersen. Ragne Mathisen bodde en stund i Hedalen. Tony har lært henne keramikk-kunsten. 

2. september går 2.fotosamling av stabelen. Mange har allerede meldt seg på.

Ønsker du å delta kurs, kan du ta kontakt med Sonja Bordewich sonja@nord-garthus.com.