Sist oppdatert: 04.12.2006 07:20

Juleavslutning i Fossekallen Hed.

MARI-ANN KLEMMETSRUD
 
 

Lørdag 25.11.06 var det klart for juleavslutning for oss i Fossekallen og et nytt dansehalvår er over. Jeg spør meg selv hvor lørdagene har blitt av. Denne høsten har vi fortsatt med en del sang og drama på gruppene, spesielt på de minste gruppene. Etter Annie har vi sett at ungene har mange evner på lager.
 


 

Og på juleavslutningen fikk foreldre og andre spesielt interesserte ta del i det vi har jobbet med gjennom høsten. Alle gruppene visste fram noe, samtidig som alle deltok på en felles åpning og avslutning med julesang.

 

I høst har vi vært 48 medlemmer i alderen 5-18 år fordelt på fire grupper.

Gruppe 1, 5-8 år, har vært den største gruppa vår i høst. Med ca 20 aktive jenter. Og gruppa har økt gjennom hele høsten. Dette skaper jo en viss spenning for oss som trenere på resultatet. Men det har gått kjempebra! Alle har vært lærevillige og tror jeg snakker for alle på gruppa når jeg sier at vi har hatt mye moro. Dette halvåret har vi øvd på en dans med blanding av streetdance og swing, en sang med diverse sinnsstemninger, og ikke minst å bevege oss etter ulike sjangere av musikken.

 

Gruppe 2, 4.-7. kl, er vel den gruppa som har vært med på mest i høst. De har opptrådt sammen med korpset på deres showkonsert og på fotballavslutningen. På fotballavslutningen deltok også gruppe 1. På denne gruppa har vi jobbet med en streetdance koreografi. Men vi har brukt ulik musikk til den og hele tiden bygget videre på dansen.

 

Gruppe 3, gutta vår. Denne gruppa har også vokste i løpet av høsten. Ved start hadde vi bare to aktive gutter med oss, men etter hvert har det blitt sju gutter. Vi har jobba en del med ulike triks. Deriblant med stokker. Dette fikk foreldrene testet seg på under juleavslutninga. Ellers har gutta begynt på en dans som de fremførte. Denne skal samkjøres med noen av triksene etter jul..

 

Gruppe 4, de eldste danserne. Denne gruppa har jobbet med en hiphop-koreografi som de viste deler av. Tiden fremover vil gå med til UKM-øvinger hvor vi skal bygge videre på den dansen.

 

Som en del av juleavslutningen hadde vi også ”Fossekallens Idol”. Her hadde ungene laget sine egne innslag som de konkurrerte mot de andre med. Vi hadde hele 7 innslag påmeldt. Og det er jo kjempegøy!

Her deltok de med dans og sang av ulike slag. Denne gang var det Halvor Grønhaug som fikk 1.plassen. han hadde fått med seg Inger Olea på trekkspill og fremførte flott ”Hun er bare 19 sommere” av Freddy Kristoffersen. Maja Skogstad kom på en god nr 2 med Avril Lavigne’s  Happy endings. Og på 3.plass har vi Kristin Ildjarnstad og Kjersti B. Fekjær med Hellebillies sin ”det finaste eg veit”. Så som dere skjønner var det et variert utvalg innslag vi fikk se.

Dommerpanelet, bestående av Edvin Fossholm, Lise Marie Nordby , Bente F. Skogly og Mari Grøv, delte ut premier og diplomer til alle. De andre som deltok var: Olav T. Garli, Torolv Slettebråten, Guttorm Øverby, Vilde Ildjarnstad, Caroline Brenden, Hege B. Fekjær, Olaug M. Bakke, Hege Kristine Skogstad.

 

Gleder oss til et nytt halvår er jul. Og nye dansere er hjertelig velkomne til å bli med oss! Nærmere info om oppstart vil komme!