tPublisert:  10.11.06

 

 

Ungdommens Holmenkollrenn

JAN-ARILD HEGDAL

Lørdag 18.02 og søndag 19.02 ble Ungdommens Holmenkollrenn arrangert i Holmenkollen. Ungdommens Holmenkollrenn blir arrangert for gutter og jenter i alderen 13 og 14 år. Det er dette rennet som har størst deltakelse for denne aldersgruppen i løpet av sesongen.

Hedalen stilte med 3 løpere i klasse G14. Det var Anders Berg Stensrud, Aleksander Hegdal og Petter Grønbeck.

Lørdag var det klassisk. Temperaturen holdt seg noen grader på minus siden slik at det ikke var for vanskelig å smøre. Selv om det totalt var ca.800 løpere som gikk rennet holdt sporene seg bra hele dagen. Nok en gang var det Anders som kom lengst frem på resultatlisten. I det klassiske rennet ble han nummer 28 blant Norges beste 14 åringer. Aleksander ble nummer 175 og Petter nummer 199 blant 270 påmeldte løpere.

Søndag var det fristil. Det ble gått samme løypetrase både lørdag og søndag. Den første delen av løypa hadde mye stigning, deretter en del flatt og nedover. Den siste bakken var en lang oppoverbakke mot Gratishaugen. Løypa var totalt 3,3 km.

Anders gjorde også et bra resultat i fristil og ble nummer 32. Det bør nevnes at Anders sine resultater i begge renn var beste Valdres prestasjon i Ungdommens Holmenkollrenn. I fristil ble Aleksander nummer 180 og Petter nummer 195 blant 285 påmeldte løpere. Begge 2 ble kun slått av Norges beste 14 åringer med noe i overkant av 2 minutter.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |