Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

Den store styrkeprøven
 
HELGE NORDBY

 
Seks deltakere med fra Hedalen IL i den store styrkeprøven.
Skiene er blitt byttet ut med sykkel. Anders Berg Stensrud viste også konkurransestyrke på sykkel og gjennomførte Eidsvold - Oslo på 2 timer.


Den lange turen på 540 km fra Trondheim til Oslo måtte nok Arild Dammen også i år gjennomføre alene som deltaker fra Hedalen IL. Det er 9. gangen han gjennomførte i år, og kom inn søndag morgen på tiden 23.13. Vel halvannen time senere enn tidligere bestenotering. Det var fint vær, men vel mye motvind siste delen.
 


Klar til start.  Fra venstre:  Kristian, Anders, Jan-Arild, Astrid og Alexander


Starten går

For "skigutta" Anders, Aleksander og Kristian var det første gang de var med i et organisert sykkel løp. Kl 14.00 lørdag la de ut sammen med 500 andre på den korteste delen av styrkeprøven, 60 km fra Eidsvoll til Oslo. Ved innkomst på Økern fikk Anders notert 1.59.57 på tross av velt, Kristian 2.17 og Aleksander op 2.21. Jan-Arild holdt jevnt tempo med Aleksander, mens Astrid kom hakk i hæl.

Skigutta, Anders, Aleksander, Petter og Kristian er allerede i gang med forberedelse til neste års skisesong. I tillegg til sykkel er det løping eller rulleski 2 - 3 ganger pr. uke. 4. - 8. august er alle fire på sommerskiskole i Meråker, og neste sykkelritt blir Birkebeinerrittet 26. august.


Kristian spurter

Alexander og Jan-Arild side om side over mål