Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

4h - fylkesleir Imsdalen 2006
 
MARI GRØV

 
Torsdag 29. juni – søndag 2.juli var det igjen klart for fylkesleir for Oppland 4h. I år gikk turen til Imsdalen i Ringebu kommune. Ildjarnstad 4h stilte med 15 deltagere og 2 ledere.

I løpet av leiren var vi blant annet på en felles tur opp til Ormsetra og ned til en badeplass kalt Butangen, vi hadde aktivitetsdag med aktiviteter som foto, smykker, luftgeværskyting og leirdueskyting. Noen var også med på beversafari og som vanlig var det volleyball og tautrekking.

En del av leirdeltagerne dro med en viss redsel for kjedsomhet. Når vi lever som vi gjør i dag, så avhengig av mobiltelefon og får beskjed om å være borte i 4 dager uten mobildekning vil mange tenke *KRISE*. 4h – ere er intet unntak! Men vi klarte oss helt flott uten knottinga, og mange av oss syntes til og med det var befriende og slippe den. Vi hadde mye annet å henge fingra i på leirområdet.

Siden det heller ikke var dusjer på leirområdet, benyttet vi sjansen til å teste ut badevannet. Det rant ei elv forbi leiren, pluss at det var en badedam inne på området. I badedammen var visst vannet OK varmt, men i elva var det vel heller veldig kaldt. Noen av oss klarte å hold ut så lenge at vi rakk å vaske håret, og det var ikke verst bare det! På turdagen fredag fikk vi også bade på Butangen, der var vannet en god del varmere!

fylkesleirer har vi alltid en turdag. I Imsdalen gikk turene til Ormsetra og Butangen. Turen til Ormsetra var lang og varm. Og hva passet vel bedre enn en dukkert ved Butangen på tur ned igjen? For noen tok det litt lenger tid å komme seg ut i vannet, men for oss hardbanka hedølinger gikk det greit. Etter en lang dag smakte det herlig å komme tilbake til leiren og ferdig grillmat

Lørdag var det klart for aktiviteter. Det var mye å velge mellom; foto, smykkelaging, leirdueskyting, volleyball, tegning, luftgeværskyting, plantefarging, spikking m.m. Noen gikk over hel dag og noen over halv dag. De fleste var storfornøyde med aktiviteten/aktivitetene de var med på.

Ildjarnstad 4h stilte med to lag til volleyballturneringa. Et aspirant- og juniorlag og et seniorlag. Aspirant- og juniorlaget vant sin klasse, mens med seniorlaget gikk det nok ikke fullt så bra. Det var Lynet 4h som stakk av med seieren for seniorklassen.

Som vanlig dro vi hjem med mange nye venner som vi håper på å treffe igjen på seinere leirer. I slutten av juli drar også en gjeng av oss på landsleir på Tromøya ved Arendal.