tPublisert:  10.11.06

 

 

Nytt band spiller musikk skrevet av Leif Eric

ARNE HEIMESTØL

Leif Eric Bakkom har innledet band-samarbeid med Terje Kristiansen (fra Jupedalen Pøbb Ensemble), Øystein Hovrud og Jan Erik Helleren (NRK-journalist). Foreløpig mangler gruppa bassist, men dette ordner seg nok.  Gruppa skal spille musikk Bakkom har skrevet.

Det var Jan Erik Helleren som tok kontakt med Leif Eric. Jan Erik har en tre-årig utdannelse fra musikkonservatoriet der han spesialiserte seg på trommer. Leif Eric er vokalist og spiller akustisk gitar i det nye bandet. Helleren engasjerte også Terje Kristiansen fra Beitostølen -- som har spilt gitar med blant andre Trond Granlund og bandet "Black'n blues".

Øystein Hovrud kommer fra Ulnes.  I det nye bandet er han gitarist.  Hovrud har vært med i flere band i Oslo, men nå er han igjen bosatt i Valdres.

Vinjerock

Leif Eric spiller også alene, da med navnet Raven Black. 23. juni underholder han på Fagernes, og 13 juli deltar han på Valdresmarken.

4. og 5. august er Leif Eric en av artistene som skal spille på Vinjerock, et nytt arrangement på Eidsbugarden i Jotunheimen.

Dette skriver arrangørene om tiltaket:

"Vinjerock har som målsetjing å bli ein årleg festival i det ypperste av norsk natur - Eidsbugarden i Jotunheimen. Festivalen skal ha ein tydeleg miljøprofil, og markedsføre seg som ein "grønn" festival. Ved sidan av dette har festivalen eit klart standpunkt mot narkotika, og prosentar av overskotet er øyremerka narkotikaforebyggjande arbeid. Alt arbeid med festivalen vert gjort på frivillig grunnlag."


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |