tPublisert:  10.11.06

 

 

Nytt opplag av Edvard Elsruds bok om Hedalen stavkirke

ELDOR BRÅTHEN

"En personlig kjærlighetserklæring til et tradisjonsrikt og vakkert gudshus.”  Sitatet ovenfor er hentet fra baksida av Edvard Elsruds bok: ” HEDALEN STAVKIRKE - I gode og onde dager gjennom 800 år, ” som kom ut i 1993.

Boka har i noen år vært utsolgt. På vegne av Hedalen menighetsråd er det en glede å meddele at den nå er trykt i nytt opplag og kan fås kjøpes hos guidene i Hedalen stavkirke, i butikkene i Hedalen (Joker og Livi ) og på Ildjarntunet. En hjertelig takk til Edvard Elsruds familie som har sørget for å skaffe til veie dette nye opplaget!

Forfatteren av denne boken ville ha gledet seg stort om han hadde fått oppleve Madonnaens hjemkomst til Hedalen. Det ville også ha gledet ham om mange nå tar turen til stavkirken for å beundre Hedalsmadonnaen der hun hører hjemme ”, skriver Sigrid Elsrud i forbindelse med nyutgivelsen.

Vi er glade og takknemlige for ha ei kirke og et kirkeinventar som mange ønsker å se. Vi ønsker våre gjester hjertelig velkomne, og vil, i samsvar med familiens ønske, bruke vårt overskudd av salget til å fremme Hedalen stavkirke som turistmål og attraksjon.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |