tPublisert:  10.11.06

 

 

Nytt fra Hedalen løypelag

LINE MORK

Styret i Hedalen løypelag har hatt sitt siste møte før sommeren,  og nå er det klart for dugnadsinnsats slik at forholdene blir best mulige til den kommende vintersesongen. 

På Søbekkseter skal det bygges garasje.  Her blir det utvist stor dugnadsvilje fra ulike entreprenører og håndverkere.  I august måned vil det være behov for innsats også fra andre krefter: Garasjen skal reises og beises. 

Ta med arbeidsvilje og møt opp på Søbekkseter en helg det passer i august. Gi beskjed til Nils Sætrang mobil nr 970 98 988 når dere kan delta, slik at han kan disponere kreftene.  

Traseene skal ryddes.  Styret og løypekjørere vil gå opp og merke traseer i juli måned, og i august er det klart for rydding.  Dette gjelder alle områder der det skal kjøres løyper. Følg med på oppslag og hedalen.no, og ta gjerne kontakt med loypelag@hedalen.no  eller Line på mobil nr 90 58 64 42 dersom du kan bidra på fastsatte eller andre tider.  All innsats er velkommen, stor eller liten! 

Kontakten med maskinleverandørene har pågått siden prøvedriften i påska. Valg og bestilling av maskin blir gjort i løpet av sommeren, slik at maskin er på plass til sesongstart.  

Helgen 9.-10. september satser vi på stor-dugnad flere steder og årsmøte i Hedalen Løypelag søndag ettermiddag.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |