tPublisert:  10.11.06

 

 

Ett oppslag ble til to

TEKST:  ARNE HEIMESTØL
BILDER:  ARNE G. PERLESTENBAKKEN

Klokka var litt før åtte lørdag morgen i Volda.  Jeg var i gang med å publisere dagens oppslag på Hedalen.no; orientering om 17. mai.  Så ringer mobilen.  Kvelden før var det observert en stor bjørn i Vassfaret.

Notatblokka kom raskt fram, og jeg fikk intervjua Ole Arne og Torstein Huset. Per Ivar Steinsæter ble vekket.  Men det måtte han tåle, for bjørneobservasjoner i Vassfaret er spesielle saker som må raskt på nett. ;-)

Men hva gjør man når man mangler bilder?  Ikke hadde jeg samvittighet til å ringe Arne G. P.  For han hadde jo vært ute på flere fotooppdrag siste uke.  Dette ordnet seg likevel.  Seint på lørdag ettermiddag kom en e-postsending med en hel del flotte bilder.  Her fikk vi se karene som møtte bjørn.  Sporene var også avbildet, og dermed var oppslaget komplett.

Men Arne G. P. nøyde seg ikke med dette.  Det ble en ekstra fototur i Vassfaret for å dokumentere våren i Berte Skrukkefyllhaugens dalføre.  Og disse bildene deler han nå med oss.

Uten slike gode medarbeidere som Arne G.P. og andre, både skribenter og fotografer, hadde det ikke vært lett å lage Hedalen.no fra Volda.  Det er snart 17. mai.  Kan dere ta et ekstra tre ganger tre hurra for dugnadsånden som lever i beste velgående i Hedalen?


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |