tPublisert:  10.11.06

 

 

Annie

GURO LIE

Lørdag var det klart for nok en premiere på Annie. Denne gangen var en rekke av aktørene byttet ut. Dette for at flest mulig skulle få prøve seg på scenen. Kveldens Annie var Vilde Ildjarnstad. Salen var smekkfull og forventningene høye.


På barnehjemmet møter vi Annie og hennes venninner. I sang og dans ser vi fort at barna koser seg på scenen og har det moro. De eldre danserne gjør også en god jobb og skaper liv på scenen.

Vilde kler godt rollen som Annie og ter seg naturlig på scenen. Samspillet med Arnstein Kjensrud og Torunn Fossholm fungerte svært bra.

Konsentrasjonen var på topp og spillegleden stor. Her var det lett å se at flerfoldige øvingstimer lå bak. Alle var i rolla si og visste hva de skulle gjøre. Foruten en fantastisk framførelse bidro både kostymer og kulisser til en ekstra god opplevelse. Den nymalte scenen gjorde seg godt.

Å sette opp en så stor musikal som Annie krever innsats og mot. All ros til Mari-Ann Klemmetsrud som har stått på for å få gjennomført dette. Også denne gangen har Gunn Kjensrud stilt opp som instruktør. Dere har gjort en kjempejobb alle sammen. Det var en opplevelse for oss som publikum, og trolig en enda større opplevelse for de som fikk stå på scenen for første gang.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |