t


Kommentaren

Publisert:  10.11.06

614 483

HENNING NORDBY

- Vegen er nesten uframkommelig, snøen ligger lenge, men vi er på nett –
tallet er antall oppslag på hedalen.no siden nettsiden startet. Som reisende hedøl setter jeg stor pris på hedalen.no. Nettstedet gir løpende informasjon til alle oss som har interesse for bygda. Få steder av størrelse med Hedalen har klart å skape et levende og oppdatert nettsted skjønt mange har prøvd. Stor takk til de som har bidratt til dette! Dette er positiv markedsføring for bygda.


Generelt tilstreber medier å tiltrekke seg oppmerksomhet. Dette er livsgrunnlaget deres. Når ingen leser avisen eller besøker nettstedet, blir de stengt. På hedalen.no har man har gjort det motsatte. Den mest engasjerende delen, forum, er midlertidig stengt.

Nettsteder eksisterer i milliontall og dagspressen operer diverse blogger i egen regi. Regler og prosedyrer eksisterer og det er ingen grunn til å ”finne opp hjulet på nytt”. Det finnes mange eksempler i dagens presse hvor man tøyer grensene og aksepterer at man av og til må tåle en injuriesak.

Dette vil ikke være en akseptabel linje for hedalen.no, men jeg håper ikke at man skal være så redd for egne og andres meninger at man blir både ”tannlaus og meningslaus”. Mye av sjarmen og suksessen er forum som har lokket nye skribenter i hopetall.

Gratulasjoner til styret i stiftelsen hedalen.no som sikkert vil fokusere nettstedet og engasjere de rette ressursene til å den daglige driften. Jeg ser fram til at nettstedet skal være fullt operasjonelt med det aller første.


   

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |