tPublisert:  10.11.06

 

 

Sommerutstilling på Bautahaugen Samlinger

Til sommeren blir det kunstutstilling på Bautahaugen.  Knut Svekbakk-Johansen og to personer til fra Nord-Jarlsberg Kunstgruppe i Holmestrand planlegger å stille ut malerier, tegninger og akvareller.  Hedalen.no har mottatt brev som vi her gjengir.

"Jeg er en vestfolding som er glad i norsk natur, og Hedalen er i så måte en perle. Der er det vann, skog fjell og kultur og hyggelige mennesker. Jeg har besøkt Hedalen mange ganger selv om jeg ikke har noen tilknytning til dalen, mht. slekt osv. Men jeg har god venner og arbeidskolleger som er fra Hedalen.

Vassfarplassen

Jeg og to personer til fra Nord-Jarlsberg Kunstgruppe i Holmestrand som har vært så heldig at vi får stille ut våre malerier, tegninger og akvareller i Hedalen i sommer.


 

 

 

 

 

 

Mølla

Jeg har tidligere sendt dere noen malerier med motiver fra Hedalen, som dere har tatt inn på nettsidene deres. Dette syntes jeg var hyggelig og flere av mine malerier av Hedalen stavkirke henger nå i ulike hjem i Hedalen. Dette er nå noen år tilbake 2003 - 2004 tror jeg.

Vi har kommet i kontakt med Elling Fekjær, som har vist oss den tillitt å kunne få stille ut våre arbeider i sommer på Bautahaugen Samlinger.

Dette er vi meget takknemmelig for og vil gjøre vårt beste til at dette blir en utstiling der folk kan kjenne seg igjenn mht. steder osv. fra Hedalen og Valdres. Vi gleder oss meget til dette.

Vi er alle med i Nord-Jarlsberg Kunstgruppe og hadde i fjor en tilsvarende sommmerutstilling i Flatdal i Telemark.
Vi tre er:
Rolf Odvar Bjercke - oljemalerier og kulltegninger
Karin Valset - oljemalerie og akvarell
Knut Svebakk-Johansen - oljemalerier, pastell og kultegninger

Som en liten prøvesmak på hva dere vil komme til å få se i sommer vedlegger jeg to av mine malerier. Som sagt; vi gleder oss til dette og er svært ivrig nå om dagen med tanke på denne utstillingen. Vi har bla. søkt å finne motiver fra Valdres og Hedalen og skulle noen har et fint fotografi, som kan væer egnet får å feste på lerretet eller som inspirasjon, ville vi også sette pris på dette. Tips om gode motiver man jo sendes meg på e-mail. ksjohans@onlne.no  eller på annen måte.

Jeg ser ikke bort fra at det kan komme flere smakebiter utover våren dersom dette er ønskelig.

Med vennlig hilsen
Knut Svebakk-Johansen


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |