Sist oppdatert: 11.11.2006 06:46

Bilder og stoff fra tømmerfløting i Vassfaret og Hedalen

BJARNE BERG
 
  Som sikkert mange allerede vet, så arbeider Eldor Bråthen med ei bok om tømmerfløtningen i Vassfaret og Hedalen. Eldor har allerede skrevet mye og er nå i innspurten.

Det er samlet inn mye stoff og bilder, men vi håper ikke at noen kommer den dagen boka er ferdig trykket og sier: "Jeg har da mange fine bilder fra fløtningen som burde vært med her" eller "Det er da dårlig at de ikke har fått med historien om dan han Ola og je... "
 
Kom heller med bildene og historiene NÅ, slik at vi kan få det med i boka. Vi kan ikke love å få plass til alt, men ønsker at vi skal få bilder og stoff fra forskjellige steder og fra forskjellige tidsepoker, slik at vi får en mest mulig helhetlig historie som vi kan ta vare på for ettertiden.
 
Derfor håper vi at flest mulig bruker minst en kald og mørk novemberkveld til å tenke gjennom hva som kan finnes av slike ting i skuffer og skap eller på loftet.
 
 Finner du noe av interesse så gi en tilbakemelding til Eldor, eller du kan ta kontakt med Elling Fekjær ( elling.fekjar@c2i.net ) eller Bjarne Berg ( bjaberg@online.no ). Ønsker du å bruke posten, så er postadressen til alle tre: 3528 Hedalen.