Sist oppdatert: 12.11.2006 23:44

Anders Bergs Stensrud - årets Hilmar

HIL
 
  Årets Hilmar går i år til en utøver - en ung utøver. Utøveren har fra barnealder vært med i idrettslagets aktiviteter, først i idrettskolen, siden med fotball, skihopping og langrenn.


Prisvinner sammen med Leikny Hartvigsen og fjorårets prisvinner - Roger Kjensrud

Etter hvert skulle det vise seg at langrenn, så vel klassisk som skøyting, skulle bli satsningsområdet. Uslåelig i klubbrenn, en ener i sin klasse i kretsrenn, - sist vinter vinner av OA-cuppen (Vest-Oppland) og nummer to i kretsmesterskap, - Oppland skikrets. Dessuten respektabel plassering både i Ungdommens Holmenkollrenn og Ungdommens birkebeinerrenn, hvor i sistnevnte konkurranse også gjennomført med stil i trippelen - ski, sykkel og løping.

Årets Hilmar har med sine prestasjoner fått pressens søkelys på seg, Hedalen, og vårt skimiljø. Med sin noe beskjedne og høflige framtoning takler han dette nærmest profesjonelt. Sammen med sine tre treningskamerater er dere alle gode representanter for Hedalen, og til inspirasjon for andre som vil satse på ski. Vi vet det kommer flere…..

Med også håp om at vårt valg vil gi inspirasjon til videre trening og satsing går årets Hilmar til Anders Berg Stensrud.