Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

Kjempesjansen

ARNE HEIMESTØL
 
  Lørdag 11. november kl. 20.20 er det klart for ny semifinale i Kjempesjansen. Søstrene Ragnhild og Eldbjørg Hemsing skal spille "Banjo and fiddle" av Willhelm Kroll. Dette er et utadvendt og morsomt stykke.

Nå ønsker vi jentene lykke til og oppfordrer leserne til å stemme på dem. Mye kommer an på mobilisering fra publikum, og innringing blir på samme måten som sist. Pengene de får, skal gå til videre utdanning. Ragnhild og Elbjørg ønsker begge å studere hos de beste fiolinpedagogene i Europa.

Det er mulig å ringe inn stemmer hele uka, og du kan stemme så mange ganger du vil til og med sendinga lørdag 11. nov. Ring 829 49 004 (å ringe inn gir mest uttelling). 

-Vi har nettopp kommet hjem fra India der vi har spilt skolekonserter for Rikskonsertene, og det var virkelig en flott opplevelse, forteller jentene til Hedalen.no.-India er et land med store kontraster, og vi har fått mange inntrykk å fordøye. Det var veldig interessant å treffe indiske barn og ungdom.

Lørdag 18. november er det finale. Der håper vi at Ragnhild og Eldbjørg kan delta. Vi ønsker våre utmerkede Valdres-ambassadører lykke til!