Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

Stiller FrP liste i Sør-Aurdal?

ARNE HEIMESTØL
 
  -Vi vil rydde opp i byråkratiet i Sør-Aurdal. Dette sier Hanne M. Blåfjelldal, initiativtaker til informasjonsmøtet FrP skal holde torsdag 5. oktober på Bagn. -Målet er å stifte lokallag i Sør-Aurdal i november og deretter stille liste ved kommunevalget neste år.

Hedalen er den bygda som så langt har vist størst interesse for saken, forteller Blåfjelldalen. Hun tror ikke det vil by på problemer å skaffe listekandidater fra denne delen av kommunen hvis et lokallag kommer på plass og partiet bestemmer seg for å stille liste ved kommunevalget.

Hanne er opptatt av at flere kvinner bør engasjere seg i politikken i Sør-Aurdal. Men da må forholdene legges til rette for det. Kommunen må dekke utgifter til barnevakt i forbindelse med møter.

Sist fredag var det stand ved Joker Hedalen. Der stilte Hege og Jon Breen. Begge gir sin fulle støtte til stiftelse av lokallag. 

-Hvilke partier tror dere kommer til å blø hvis FrP lykkes i å stille liste? spør vi. De tre er enige om at stemmene først og fremst vil komme fra dem som tidligere har stemt Arbeiderpartiet, Høyre, Tverrpolitisk kommuneliste og KrF.