Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

Snøen har kommet i fjellet

LINE WERMUNDSEN MORK
 
 

Kanskje ikke for å bli liggende enda, men som et klart varsel om at vinteren er i anmarsj.  For min del håper jeg på en hvit november, mye heller enn den grå varianten, og at det snart blir SKIFØRE!

 

Jeg håper vi får riktig mye snø denne vinteren også, og gleder meg stort til vi kan kjøre løyper i kjente og ukjente områder. Mang en svetteperle har falt under dugnadene i høst, flere kilometer ny løype i lunt skogslende er ryddet. I slutten av november kommer Husky’en, løypemaskinen vår, til Søbekkseter og får plass i flott, ny garasje.   Løypekjørerne (Harald, Olaf, Arvid og Roger) får opplæring og er klare til å rykke ut når forholdene tillater det. 

 

Andelstegning

En sterk oppfordring til alle dere som har tenkte dere på ski i Hedalsfjella: Støtt opp om andelslaget NÅ, slik at ditt bidrag er med på å sikre best mulig drift helt fra starten av. Vi har 345 andeler nå denne første dagen med snø (18.oktober) - klarer vi 400 før sesongen er i gang??

 

Så snart vi har fått tatt et bilde av løypemaskinen i sine rette omgivelser, vil alle andelshavere får sitt rettmessige, flotte andelsbrev.

 

Andel tegnes ved å melde seg pr e-post til loypelag@hedalen.no (navn, adresse og gjerne mobiltelefon) eller med vanlig post til Hedalen Løypelag BA, 3528 Hedalen, samt innbetaling av kr 3000,- pr andel til konto 6185 05 30490.