Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

Høstfest i Ildjarnstad 4H

YVONNE HANSEN
 
  Lørdag kveld var det på nytt klart for høstfest, men denne gangen var det litt ekstra spesielt siden klubben i år feirer 50 år. Kvelden ble et tilbakeblikk på klubbens  historie. I år var det også ekstra mange utstillere.
 

Konferansierer for kvelden var Kristine Bakke og Torunn Fossholm. De ledet oss gjennom lagets historie. Musikk stod sentralt, og vi fikk gjenoppleve alt fra The Beatles til Spice Girls og Elton John, kort sagt noe for en hver smak.

Anne Mathea Digene fremførte ”Let it be”, og senere på kvelden var det Odd Norstoga sin sang om grisen som står og hyler som hun fremførte sammen med Kent Hømanberg og Bjørnar Bjørnstad. Kent hadde rollen som storsjarmør da han var kongen av rock, Elvis. Han ble dratt av scenen av hylende kvinnelige fans.

Hippitiden og 70-tallet ble representert av Caroline Brenden som mimet til Janis Joplin. De resterende på scenen var iført tidsriktige kostymer og ”verdier”.

Twisted sisters ble parodiert av Gudbrand Jordet, Christian Brenden, Jon Fossholt og Joakim Andre’ Hartvigsen med stor entusiasme. Klassikeren Grease stod også på programet der Petter Grønnbeck og Frida Tala hadde rollene som Danny og Sandy, med tilhørende gjeng i bakgrunnen. I pausen var det som alltid loddsalg, og det ble servert kaffe og marsipankake for anledningen.Siden Ildjarnstad 4H er 50 år ble det tilbakeblikk på klubbens historie. To personer ble hedret for deres lange innsats i Ildjarnstad 4H, Berit og Bjørn Rune Bakke. De to har til sammen ledet klubben i 16 år. Klubbens aktivitet har gått i bølgedaler sammen med medlemstallet. Det ble vist lysbilder på gammeldags vis, med manuell lysbildefremviser. Bildene var mest fra 70-tallet, gode minner er blitt bevart.

Dagens leder og nestleder ville også rette en takk til Inger Olea Digene som har vært klubbrådgiver og til stor hjelp i flere år. Tre av klubbens medlemmer har i år sitt siste år som 4H-er, Stine A Skogstad, Magnhild Huseby og Torunn Fossholm mottar plakett i slutten av november. Magnhild fortalte også om sine ni år i 4H, noe som vekte gode minner for flere.

Kort sagt en hyggelig kveld som gav de fleste noen oppfriskede gode minne
r.