Sist oppdatert: 23.08.2007 07:09

Maxi-turningen 2007

LEIKNY VIBEKE HARTVIGSEN
 
 

Også i år har idrettslagene i Hedalen og Begnadalen sendt av gårde samarbeids-fotball-lag til Hamar siste helga før skolestart, for å kjempe mot Storhamar, Hamkam og mange andre lag som deltar i maxi-turneringen. I år var det fire lag fra Hedalen/Begnadalen som deltok.
 

Minijenter (Synne, Elin, Malin; Marie Olaug, Maja, Hege K og Hege Minigutter (Even, Magnus, Jostein, Roy Atle, Lars Emil, Emil, Torolv, Bjørn Erik og Tommy
   
Lillegutter (Kjetil, Gudbrand, Eivind, Ole Magnus, Torjus, Edvart, Ola og Joakim A) Lillejenter (Siri, Caroline, Marie, Hanne, Mona, Vilde, Hege og Renate)


Allerede fredag ettermiddag ankom de første deltakerne Rica hotell på Hamar (som var basen vår denne helga). Fredag var det ingen kamper så da ble ettermiddagen benyttet til bading i hotellets svømmebasseng, en liten matbit fra Peppes og en masse leking. (Gøy å treffe igjen gamle venner etter en lang sommerferie)

 

Lørdag morgen var det imidlertid ingen som kunne sove lenge, for allerede kl 09.00 så var tre av lagene våre i aksjon. De som da reiste fra Hedalen måtte stå opp veldig tidlig, men alle kom da frem i god tid før kampen. Siden gikk det slag i slag med fotballkamper til ut på ettermiddagen. Ettersom vi startet så tidlig, var vi også ganske tidlig ferdig, og da var ettermiddagen fri. De fleste benyttet den til å få vasket seg litt, enten i hotellets basseng eller i Ankerskogen svømmehall. På kvelden hadde vi felles middag på hotellet, ny rekord i år med 66 stk til middag.

 

Søndag var det på’n igjen med nye kamper.

Resultatet ble: Vi tapte litt og vant litt, alle fikk premie, alle lagene spilte 4 kamper og ingen sure miner. I en slik turnering så er det ikke målene og kampresultatet som er viktigst. Det viktigste er at vi hadde det veldig moro og endelig så er fotballsesongen i gang igjen.

 

Mellom alle kampene på maxi-turneringen så var det anledning for alle å skyte mål mot radar for å måle hvor fort man klarte å skyte en ball i mål. I klassen Jente 12 år så var det en hedalsjente som utklasset alle sine konkurrenter. Med en fart på 74 km/h så vant Hanne Bjørgan denne klassen og ble premiert med en ball. Vi gratulerer så mye.

 

Takk for en flott helg!

PS. Vi ønsker alle vel møtt til å se på hjemmekampene våre som nå i høst for det meste vil foregå på Begnadalen stadion. Følg med i aktivitetskalenderen på Hedalen.no for nærmere tidspunkt.