Sist oppdatert: 29.12.2007 09:07

Godt og fullført samspill

ARNE HEIMESTØL
 

Fire fullsatte forestillinger; nær 600 solgte billetter; besøkende fra hele Sør-Aurdal og Nes, mange godord fra media og publikum og solid økonomisk overskudd. Dette er noe av fasiten etter Per Asplins Putti Plutti Pott med Hedalen ungdomslag i jula.

Ungdomslaget hadde satt opp denne forestillingen i 1999. Derfor hadde man det meste av det man trengte av rekvisitter. Innstuderingsfasen var kort, og før den kom i gang, var det audition. 12 barn ble plukket ut til å delta. – Disse gjorde en strålende innsats! sier en av instruktørene, Edvin Fossholm.

Vi er enige, og finner grunn til å rette en spesiell takk til både Gunn  og Edvin som har innstudert Putti Plutti Pott! Inger Olea (musikkansvarlig), Geir og Per-Olav på lyd/lys og Hallstein (rekvisitter og sceneoppbygging) fortjener også en stor takk!

Godt samspill – både mellom skuespillere, instruktører, foreldre og andre medarbeidere har blitt et varemerke for Hedalen ungdomslag. Vi gratulerer, applauderer og ser fram til nye forestillinger!
Og overskuddet? Ja, det går til drift av Lokalet.