Sist oppdatert: 15.02.2007 07:16

Reisebrev fra New Zealand

LEIKNY HARTVIGSEN
 
  Vi driver fortsatt og kjører på gærne sida her i New Zealand.. Det går faktisk utrolig bra. Det er utrolig fint her i New Zealand. Vi har nå vært helt nordpå, dvs så langt nord vi kom.. Det var en bru som hadde falt ned, så helt nord kom vi ikke.

Men vi fikk da tatt en tur ut på Ninety Mile Beach. En kjempelang strand (riktignok ikke 90 mil, men heller 90 km) der var det utrolig fint. Har også fått sett New Zealands største tre, et Kauri tre som hadde en omkrets på 13 meter. Virkelig imponerende. Da blir skogen i Hedalen pinglete i forhold.

Vi har også besøkt Rotoura. Et område med mange varme kilder. Luktet ikke så veldig godt i det området, men det var mange fine basseng å bade i der. Vi bodde på en campingplass like ved Rotura der de hadde tre basseng de fylte med naturlig oppvarmet vann hver natt. Etter diverse avkjølingsmetoder så klarte de å få temperaturen ned til 40 grader i bassengene.. Der badet vi masse.

Hadde også en overnatting ved Lake Taupo. New Zealands største innsjø. Der så vi fisken hoppe rundt oss, men den ville ikke bite, så det ble ingen fangst.

Nå er vi i en by som heter Napier. Har tenkt oss videre sørover mot Wellington. Derfra skal vi ta ferje over til Sørøya.

Tommy sender en spesiell hilsen til 4.klasse, og Simon til alle i barnehagen.. Vi tenker på dere, men savner ikke snøen og kulda.