Sist oppdatert: 08.01.2007 21:19

Godt nytt fotball-år!

LEIKNY VIBEKE HARTVIGSEN
 
 

Først må jeg få lov til å gratulere Hedalen Old-Boys som var på Raufoss i romjula. De gikk like godt hen og vant hele turneringa. Kjempegodt jobba. Gratulerer så mye!

 

Med en så dårlig vinter som vi har hatt nå, så ligger jo alt til rette for en knallåpning av fotballsesongen.  Alpint er jo umulig, langrenn har jo hatt heller dårlige forhold, og skøytebanken har jo også hatt sine problemer (selv om det ser jo ut til å bli en liten bedring nå.). Så mange aktive som vi har i Hedalen så er det klart at vi kan ikke gå hele vinteren gjennom uten å trene litt. Så derfor starter de fleste fotball-lagene treningene sine nå ganske snart.

 

Først ute er damene.. De har vel egentlig trent stort sett hele tida. Når det ble for kaldt inne så trakk de inn i gymsalen. Nå er det Beitostølen Cup i slutten av januar som er første mål. (Skulle gjerne vært med dere, men i år er prioriteringen litt annerledes.. LYKKE TIL..) Damene trener hver onsdag i gymsalen i Hedalen kl 19.45 (Kontaktperson Anne Ingunn Grønnhaug)

 

I fjor hadde vi stor suksess med å samarbeide med Begnadalen og Nes med lillegutt- og minigutt-lag. Dette samarbeidet utvider vi i år, så også jentene skal nå spille på samarbeidslag.

 

Miniguttene trener i gymsalen i Begnadalen hver tirsdag kl 18 – 19.15. (Kontaktperson Leikny Hartvigsen).

 

Minijentene og Lillejentene skal nå i første omgang trene sammen. De starter med treningene sine tirsdag 23.januar kl 18.00 – 19.30 i gymsalen i Hedalen. (Kontaktperson Mona Strandbråten)

 

Lilleguttene trener i gymsalen i Begnadalen tirsdager kl 19.15 – 20.30 (Kontaktperson Tone Kjensrud)

 

Småguttene skal spille på et lag sammen med Begnadalen og Bagn. Treningene her foregår litt på Bagn og litt i Begnadalen. (Kontaktperson Svenn Olav Fossholt).

 

Dessverre så stiller ikke Hedalen med noe herrelag i årets sesong. Interessen har vært litt for laber. Men hvis lysten skulle melde seg og noen vil starte opp et lag, så får dere bare si fra..

 

Vi ønsker alle nye og gamle spillere vel møtt på trening.. FOTBALL ER GØY!

 

 

Leikny

(leder fotballgruppa).