Aktive skiløpere

JAN-ARILD HEGDAL

Skisesongen er i gang for de aktive skiløperne i Hedalen IL.
Søndag 14.01 var det Hydrorennet som ble arrangert. Hydrorennet arrangeres normalt sett på Raufoss. Men i denne vinteren har ingen skiaktiviteter vært normale. Også på Raufoss var det snømangel og rennet måtte flyttes til Nautrudstilen på Sjusjøen. Ettersom mange renn har blitt avlyst i Sør-Norge, har de rennene som har blitt gjennomført, hatt stor deltakelse.

Fra Hedalen IL deltok, Hanne Bjørgan, Mona Ildiko Hegdal, Anders Berg Stensrud og Kristian Nordby. Det var Hanne som fikk den beste plasseringen med en 4.plass i klasse jenter 12 år. Anders hadde nok en tung dag til ham å være og måtte nøye seg med en 16. plass denne gang klasse gutter 16.

Hydrorennet var en del av Gjensidige Cup for 15 og 16 åringer. I Gjensidige Cup inngår 6 renn i løpet av sesongen hvor hver enkelt løper samler poeng ut fra plassring. Cupen gjelder for løpere som representerer klubber i Oppland skikrets. Denne gang ble det ikke poeng til noen av våre løpere.

Men i Nyttårsrennet som ble arrangert på Beitostølen 30.12. ble det en 4. plass i rennet til Anders. Han ble nest best av alle løpere fra Oppland i dette rennet og samlet dermed mange poeng i Gjensidige Cup. I nyttårsrennet deltok også Kristian Nordby, Aleksander Hegdal og Petter Nerbye Grønbeck.

Nyttårsrennet talte også med i OA-cupen som er for løpere i alderen 11-14 år. Her fikk Edvart Myrvang Bakke OA-cup poeng etter å ha blitt nummer 9 av de løperne som teller med i OA-cupen i klasse gutter 11 år. Hanne fikk også OA-cup poeng etter å ha blitt nummer 6 av de som teller med i OA-cupen. I nyttårsrennet deltok også Olaug Myrvang Bakke og Mona Ildiko Hegdal.

Den 07.01 deltok både Hanne og Mona i OA-cup renn på Natrustilen. Begge 2 fikk OA.cup poeng etter å ha blitt henholdsvis nummer 4 og 9 i OA-cupen.