Sist oppdatert: 17.05.2007 07:16

Tur til Kings Kids  Oslo

LENE GRIMSRUD
 
 

En helg i fjor høst fikk vi besøk av Kings Kids Oslo. De lærte oss noen danser og var med på Hedalen ungdomsklubb på lørdagskvelden og på gudstjeneste i Begnadalen på søndag. Det var en veldig inspirerende helg for oss, så derfor bestemte vi oss for å besøke Kings Kids i Oslo for å være med på en øvelse. 

 

Søndag 13. mai dro totalt 34 stykker fra Begndalen og Hedalen til familien Grosås, lederne i Kings Kids. De hadde et flott gammelt hus med nydelig hage og utsikt til sjøen. Barna fikk først ut litt energi med hopping på trampoline, bordtennis og annen leik i hagen. Etter lek var det kjøpt inn pizza til hele gjengen.

 

Selve Kings Kids- øvelsen måtte også være hjemme hos Grosås på grunn av konfirmasjon der de vanligvis øver. Totalt var vi ca. 70 stykker i stua deres som fikk høre om kallet fra en familie fra Brasil. De hadde flyttet som misjonærer til Norge. Etter dette ble det danseøvelse. Kings Kids hadde lagt opp øvelsen helt etter besøket, og vi fikk først øve på de dansene de lærte oss i høst. Til slutt viste de ulike gruppene hva de kunne og hadde lært og Kings Kids viste også dukketeater, drama og dans.

 

Vi hadde en flott tur og er veldig takknemlige for at Kings Kids tok imot oss på den måten og la alt til rette for en flott dag.