Sist oppdatert: 29.05.2007 18:57

Dette mener jeg...

CATO SKIMTEN STORENGEN
 

  I løpet av mine snart ti år som myndig har jeg vært tilbøyelig til å stemme på alle politiske partier mellom Rv og Frp. Det eneste partiet jeg ikke har vært innom, er Hvit Valgallianse. Det er vel et godt tegn, tror jeg. Nei, jeg vet vel det. Men på grunn av mine meninger, som skifter fortere enn andre skifter sokker, så kan jeg dessverre ikke utelukke det. Jeg er 99% sikker på det, men det sa jeg om at jeg ikke kom til å frivillig oppsøke et sted som spilte frijazz også.

Miljø er viktig. Det er jeg per dags dato ganske sikker på. Ingenting er viktigere enn det. Jeg synes miljøpolitikk er latterlig mye viktigere enn skattepolitikk. Jeg synes miljøpolitikk er latterlig mye viktigere enn alt annet. Men... Jeg tar gjerne bilen for å hente avisa tre hundre meter nede i gata. Og jeg tenker også da på miljøet, men jeg tenker at"tja, en tur går vel bra". Jeg greier til og med å bli provosert hvis andre gjør det, men når jeg selv gjør det, så er det ikke så farlig. Skjerp deg, Cato. Skjerp deg!

Jeg synes at folk som gnåler om at veinettet vårt er på u-landsnivå, noe det da vitterlig ikke er, fokuserer på ting som ikke er så viktig. Men når jeg skal hjem til Hedalen i bilen min, så tar det nøyaktig en km etter Hedalsskiltet på Nes at jeg begynner å gnåle om nøyaktig det samme. Jeg blir så provosert over den veien som vitterlig er på u-landsnivå! Vi betaler da for fanken veiavgift, men denne veien er jo nesten livsfarlig å kjøre på!

Trening er viktig. Det var jeg veldig sikker på for 8 måneder siden. Jeg ble nærmest forskrekket hvis jeg var med mennesker som spiste mat etter kl. 20.00 og som heller ikke var i hard fysisk bevegelse minst 4 ganger i uka. Nå har jeg glemt at det er viktig. Jeg fikk beskjed om å legge på meg til en rolle jeg skal spille til høsten. Da tenkte jeg at, tja hvorfor ikke. Jeg hadde da glemt at jeg syntes trening var viktig. Nå har jeg glemt det enda mer. Nå synes jeg synd på de som er ute og løper i alt slags vær. De må ha det vondt hjemme, tenker jeg nå. For åtte måneder siden så gjorde jeg nøyaktig det, løp i alt slags vær. Nå har jeg glemt det.

I går hadde jeg lyst på øl. I dag har jeg det ikke.

Men jeg er sikker på at jeg er veldig glad i familien min, og at jeg elsker kjæresten min. Jeg håper man kommer seg litt frem i livet ved å være sikker på det. Og jeg håper jeg ikke begynner å stemme på Hvit Valgallianse, og at jeg tviholder på tanken om at miljø er viktig.

mvh

Cato Skimten Storengen