Sist oppdatert: 16.03.2007 07:04

On the road again

LEIKNY HARTVIGSEN
  Ja, da har vi fått ny leiebil og farter nå rundt i Australia. Vi har nå en Opel Omega stasjonsvogn (eller Holden som den heter her). Vi fant ut at campinglivet var ganske greit, så vi har kjøpt oss et stort telt og bor nå for det meste i telt, til Simon og Tommys store glede.

Har vært litt kaldt et par netter, men vi har nå også fått tak i soveposer så da ble det mye bedre. Kjørte fra Melbourne på Great ocean road. Et kjempeflott stykke vei...

Masse fin natur å se. Deretter har vi kjørt litt inn i landet. Da ble landskapet plutselig et helt annet. Masse flatt bondeland, med veldig tørre åkre da. Vi bodde et par netter i The Grampians nasjonalpark.

Veldig morsomt å stå opp for å gå på do om morgenen med masse kenguru utenfor teltdøra. Denne nasjonalparken var en god del annerledes enn vi hadde tenkt oss på forhånd, for det hadde vært en kjempestor skogbrann der for litt over et år siden, så alle trærne var helt svarte i stammen (bare kull), og så hadde det spiret oppover så der var det grønt. Utrolig fascinerende å se hvor grønt det hadde rukket å bli på dette året.

Nå befinner vi oss i Echuca en liten by like ved Murray river. Så i dag har vi vært på en Murray river i en gammel hjulbåt. Her er det utrolig varmt. Nesten 35 grader og vindstille og ikke en sky på himmelen. Så den tiden vi ikke har kjørt båt i dag, så har vi ligget i bassenget her på campingplassen. Med andre ord, vi har det så bra som det i det hele tatt går an å ha det.

Simon vil gjerne sende en liten gratulasjonshilsen til Benjamin, Iver og Arnstein som alle fyller 4 år i disse dager. Selv feiret Simon bursdagen sin på tivoli i St Kilda, samt is og jordbær til lunsj. Moro for en liten gutt som er født i mars og en gang få lov til å ha bursdag midt på sommeren.