Sist oppdatert: 24.03.2007 21:39

Sommerutstilling på Bautahaugen

KNUT SVEBAKK JOHANSEN
  Til sommeren blir det igjen kunstutstilling på Bautahaugen i Hedalen. Knut Svekbakk-Johansen, Karin Valset og Rolf Bjercke, alle fra Nord-Jarlsberg Kunstgruppe i Holmestrand, planlegger å stille ut malerier, tegninger og akvareller også i år. Utstillingen i fjor ble meget vellykket.


Den gamle mølla i Vassfaret


Vi er tre Vestfoldinger som er glad i norsk natur, og Valdres og Vassfaret er i så måte en perle. Der er det vann, skog fjell og kultur og hyggelige mennesker. Vi har alle besøkt Valdres og Hedalen mange ganger selv om vi ikke har noen tilknytning til dalen, mht. slekt osv. Men vi har god venner og arbeidskolleger som er fra Hedalen. Når vi ble invitert til å stille ut våre arbeider også i år, syntes vi dette var meget hyggelig og vi setter stor pris på dette. Vi er allerede i gang med mange motiver fra Valdres og Vassfaret.


Bautahaugen

Som en liten prøvesmak på hva dere vil komme til å få se i sommer vedlegger vi noen "smakebiter". Som sagt; vi gleder oss til dette og er svært ivrig nå om dagen med tanke på denne utstillingen. Vi har bla. søkt å finne motiver fra Valdres og Hedalen og skulle noen har et fint fotografi, som kan være egnet får å feste på lerretet eller som inspirasjon, ville vi også sette pris på dette. Tips om gode motiver man jo sendes meg på e-mail. ksjohans@online.no  eller på annen måte. Se også gjerne innom min hjemmeside.


Hangensetra