Sist oppdatert: 29.03.2007 06:42

Påskehilsen fra løypelaget

LINE WERMUNDSEN MORK
 


Mildvær til tross – vi har fortsatt snø i fjellet, heldigvis.  Vi har kjøreberedskapen klar i påsken, og kjører opp løyper når det er hensiktsmessig.  (Snø hver eneste dag slik vi fikk i vinterferieukene håper og tror vi at vi slipper.)

 

Men vi har også andre planer:
 

  • Palmesøndag stiller vi på Høgdespretten, et arrangement som idrettslaget og Hedalen Røde Kors står bak. Et veldig hyggelig påskeskirenn som anbefales, invitasjon er vedlagt.   Vi kommer til å være der med løypemaskinen, kom innom for en prat og en titt.
     
  • Skjærtorsdag er det Busupilken, den store pilkekonkurransen på Busuvatn med premiering i flere klasser og stort oppmøte. Der er vi også tilstede.

 

Ved begge anledninger vil vi selvsagt jobbe for å få inn flere andeler, noe vi for øvrig vil gjøre hele påsken. Et lite press fra dere som allerede har tegnet andel kan bidra godt i så måte.  Klarer vi målsettingen vår om 100 nye andeler denne vinteren, skal vi slutte å mase!

 

Svar på noen ikke-stilte spørsmål:
 

Andelsbrev :Ole Jørgen Liodden har tatt bilder, men de er ikke ferdig produsert.  Brevene blir med andre ord laget etter påske.

 

Kart:Vi kommer til å sende inn oversikt over våre løyper slik at de kommer med på det nye Sør Valdres kartet som etter planen skal lages i sommer.
Foreløpig har vi ingen planer om selv å selge kart, da må vi også betale for rettighetene til bruk av kartdata.

Oversikt over traseene i vinter finnes på løypelagssiden. Med unntak av de nye traseene i området ved Hovda er disse oppdatert.

Vi sender også gjerne over filer egnet for GPS til andelseiere som ønsker det, bare ta kontakt.

 

Som alltid har vi også en del oppgaver foran oss som vi gjerne mottar ”påmelding” til, så kommer vi tilbake med forslag om dag og tid (det kan bli fram til høsten):
 

  • Beise garasjen på Søbekkseter
  • Pakke ved, det har blitt en del etter rydding av traseer. Vi kapper med maskin på Søbekkseter, og ferdig pakket selger vi den i sekker til inntekt for løypelaget.
  • Rydde nye traseer i området Hovda/Muggedalen og fra Helsenningsberget ned til Helsenningssetra.

 

Så gjentar vi litt fra ønskelisten til garasjen – ta en titt i egen garasje og se om ikke noe av dette kan bytte eier:

·         Spade/snøskuffe

·         Jekketralle

·         Kjeledress

·         Arbeidslampe på stativ

·         Verktøylampe løs

·         Tørkepapir med holder/stativ

·         Søplestativ med plastsekker

·         Hammer

·         Snekkersag

·         Øks

Av litt større ting til garasjen trenger vi materialer til å kle denne med innvendig. Gode tips mottas med takk!

 

Da gjenstår det bare å ønske riktig god påske, og stopp gjerne for en prat om dere møter noen av oss med løypelagslue (hvit) i sporet.

 

Mvh Hedalen Løypelag

v/Line