Sist oppdatert: 29.03.2007 20:59

Reisebrev fra Australia

LEIKNY HARTVIGSEN
  Ja, da reiser vi snart fra Australia. All bagasje er nå sjekket inn og vi sitter på flyplassen i Brisbane og venter på flyet til Sydney for så å komme videre til Bangkok. (Det ble ikke overlass denne gangen heller, det er faktisk like spennende hver gang vi tar fly..)

Vi har hatt noen utrolig fantastiske dager her i Australia, Australia er et nydelig land å feriere i. Vi har bodd i telt det meste av tiden, men disse siste dagene har vi bodd i hytte. (Det ble for varmt i telt).
Tirsdag var vi ute på Lady Elliot Island. En bitteliten øy ute på Great Barrier Reef. Øya var så lita at flystripa var bare en gresslette som gikk på tvers av øya. (Vi hadde et helt fly for oss selv deler av turen ut dit.

Totalt med piloten var det hele 10 sitteplasser i flyet. Morsom flytur, selv om det bråket en god del.

Ute på øya fikk vi dykket på revet, en helt fantastisk opplevelse. Så mengder av fisk, fantastiske farger i selve revet, en skilpadde og en liten hai. Tommy syntes også det var kjempemorsomt å snorkle. Bare synd at tida gikk så alt for fort der ute.

I går var vi en tur i Australian Zoo. En flott dyrehage som hadde mange morsomme dyr. Så nå er Simon fornøyd for han fikk se krokodiller.Nå er det bare noenn dager igjen før vi er hjemme. Snakkes da!

Leikny