Årets siste begivenhet med Hedalen damelag

ANNE INGUNN GRØNHAUG

Hedalen damelag som nå blir historie (i hvert fall i seriesammenheng), dro til Varde stadion søndag 14. oktober for å kjempe om årets siste poenger. I høstens bortekamper har vi ikke hatt innbyttere, og derfor ble lagbildet tatt rundt en tom benk. Ganske så symbolsk.

1. kamp: Hedalen - Varde
Damelaget, som alltid har problemer med å starte første kamp, presterte å spille årets beste 1. omgang. Vi rundspilte Varde til tider, og var gode helt til vi kom fram til mål. Da stokka det seg, og både Berit og Anne Ingunn brant klare målsjanser. Burde strengt talt leda med 2-3 mål etter 1. omgang. I andre omgang tok Varde over mye av spilleT, selv om Hedalen var farlig frampå enkelte ganger. Dessverre skåra Varde da Hedalen hadde nesten alle sine spillere i angrep, og stakkars Gunn ble alene igjen om å hamle opp med Varde som kom stormende i angrep. Kampen ebba ut med dette målet, og damene fra Hedalen rusla noe skuffet av banen.

2. Kamp: Hedalen - Kastad
Dette var kampen som skulle og måtte vinnes! Hedalen styrte store deler av kampen, men som i foregående kamp sleit vi med å skåre mål. Hadde mange, mange sjanser og burde nok ha vunnet med 6-7 mål. Det ble et mål i første omgang da Berit skåra etter en merkelig situasjon. Kastad trodde nemlig de skulle ha innkast, men det var i stedet utkast fra våres keeper. Derfor stod nok Kastad og så på mens Hedalen angrep med mange spillere. I andre omgang fortsatte Hedalen presset, og skåra 2 mål. Nina skåra, og Berit og Anne Ingunn skåra ett i sammen. Samarbeid er nok tingenHøyreklikk her for å laste ned bilder. Outlook hindret automatisk nedlasting av dette bildet fra Internett for å bidra til å verne din private informasjon.

Etter kampen kasta både Odny og Anne Ingunn fotballskoa sine, mens Ragnhild ikke turde å gjøre det da hun har spilt med lånte fotballsko. Disse tre damene i sin beste alder skal med andre ord legge opp.

De som var med: Berit, Odny, Ragnhild, Cathrine, Nina, Gunn og Anne Ingunn. Må bare nevne at Hedalen damelag stilte med flere spillere fra Begnadalen enn Hedalen i denne runden.

Vil avslutte med å si tusen takk for all moroa med Hedalen damelag.