Sist oppdatert: 29.10.2007 06:56

Samling for korpsenes aspiranter

TEKST OG FOTO: ELLEN SKRINDE ØVERBY
  Lørdag 27. oktober møtte ivrige aspiranter og instruktører oppi Hedalen til den første av fire helgesamlinger for korpsaspiranter. Dette er et samarbeid mellom musikkorpsene på Nes, i Hedalen og Begnadalen/Bagn. Bjørnar fikk svinge dirigentstaven, og instruktørene bestod av unge korpsmedlemmer fra Hedalen. Lærerikt og sosialt både for ferske og ”gamle ” musikanter!

Helgesamlinga bestod av både gruppeundervisning og samspill. Instruktører var Lise, Petter, Kristine og Ola. Bjørnar var dirigent, med Herr korps personlig, Arild, trygt i bakgrunnen som ansvarlig voksen.

Elevene fikk to gode økter med spilling samt litt notelære som Arild stod for. Men forbruk av så mye spilleglede og energi krever påfyll. Derfor var det lagt inn en god matpause med frukt og lunsj midt på dagen, der Torill og Ronny diska opp. Populært!

Dagen ble avslutta med intimkonsert for familie og venner, og her ble dagens repertoar framført. Og vi kunne høre at det hadde vært bra jobbing!

Flott at korpsene ved sine dirigenter, Ole Kristian, Kjell Ivar og Arild og de andre korpsmedlemmene som deltok, får til en slik samling. Så håper vi at enda flere dukker opp de neste tre gangene, og kanskje er det flere som får lyst til å spille i korps ?

Billedglimt fra lørdagen:

Maren og Lise i fint samspill


Full blås !Bjørnar i fint driv.Arild hjelper til.Navnelek må til for å bli bedre kjent!Hør så fint vi spiller!
Små og store triller


En og to og tre, og en og to og tre...


Toril og Ronny svinger seg på kjøkkenet.


Lise og Kristine står for pausemusikken!


Vel blåst!Flink og blid gjeng!