Sist oppdatert: 09.09.2007 07:30

Tilsatt som daglig leder i ScanAccount

ARNE HEIMESTØL
 
  Revisor Stig Rune Framnes fra Reinli er fra 1. september tilsatt som daglig leder i ScanAccount. Framnes har tidligere vært regnskapssjef i Norsk Lotteridrift ASA på Fagernes. Nå skal han arbeide to dager på ScanAccount sitt kontor på Fagernes, der han har med seg to andre medarbeidere, og tre dager på firmaets hovedkontor i Hedalen.

I Hedalen sysselsetter ScanAccount for tiden åtte personer. Tre av disse jobber deltid. Til sammen er det seks fulle stillinger, og dette kontoret har rikelig med oppdrag.

- På Fagernes håper vi å ha 4-5 ansatte. Min jobb er blant annet å skaffe flere større kunder. Per i dag har vi to forsikringsselskap i kundeporteføljen vår, og inntjeningen på slike større kunder er bedre enn på flere små. En annen utfordring er å skaffe medarbeidere med relevant utdanning og erfaring. Vi er på utkikk etter regnskapsførere, forteller Framnes.

Det finnes flere regnskapsfirma i Sør-Aurdal. ScanAccount konkurrerer i liten grad med disse. Framnes peker på at ScanAccount heller ønsker oppdrag fra for eksempel Oslo. Det kan nemlig lønne seg for Oslo-firmaer å kjøpe tjenester fra ScanAccount.

Stig Rune Framnes prioriterer nå tid til ledelse. - Skal inntjeningen bli tilstrekkelig, må oppdragene vi får, bli håndtert effektivt og fornuftig.